Hiekkapuhallukset

Teemme hiekkapuhallukset kohteeseen kuin kohteeseen koko Suomen alueella pyydä tarjous »

Hiekkapuhallus on tarpeellinen toimenpide erityisesti silloin, kun pinnat on puhdistettava ennen maalausta. Esimerkiksi metalli on hiekkapuhallettava, jotta pinta on puhdas ja sopivan karkea maalille tarttua.

Toimipisteellämme puhallamme ja maalaamme rautarakenteita, kuorma-autoja, peräkärryjä, uuninluukkuja, vanteita ja paljon muuta. Asiakaskuntamme koostuu sekä yksityisistä että yritysasiakkaista, joten toimeenpanot voivat olla pieniä tai suuria – ei ole niin pientä osaa, ettemmekö sitä puhaltaisi. Toisaalta puhallamme myös laajemmat alueet, kuten hirsi- ja puutalojen julkisivut tai tiesillat.

Meillä on siirrettävä kalusto, joten pystymme toimittamaan hiekkapuhallukset myös paikan päällä esimerkiksi teollisuuslaitoksissa.

Pyydä tarjous ›

Hiekkapuhallusta oikealla tekniikalla ja hyvillä suojavälineillä

Toteutamme hiekkapuhallukset eri hienousasteilla aina nollasta puoleentoista milliin. Hienommalla hiekalla käsitellään alumiini ja karkeammalla saadaan putsattua esimerkiksi hyvin ruosteiset kohteet.

Työskentelemme aina asiaankuuluvilla välineillä; meillä on aina käytössämme ylipainekypärä ja hengityssuojaus, joka pitää työntekijämme turvassa hiekkapuhaltamisen terveyshaitoilta.

Soita